Kategoriarkiv: CSR

CSR Corporate social responsibility

The Ocean Ball 2017, TPWF

bild Tpwfballonger

För tredje året i rad är insideout med och arrangerar välgörenhetsgala för organisationen The Perfect World Foundation i år var temat Save The Ocean över 3 miljoner kronor samlades in för att rädda våra hav. The Ocean Ball 2017 gick av stapeln den 14 september på Post Hotellet i Göteborg. Under kvällen delades priset ”The Conservationist of the Year” ut till Dr Sylvia Earle i närvaro av celebra gäster såsom Sarah, Duchess of York tillika ambassadör för The Perfect Foundation.

 

 

Barngolfen 2017

Barngolfen

Artister, sportprofiler och golfproffs samlades på Hills golfbana den 12 juni. Välgörenhetstävlingen Barngolfen samlade in pengar till förmån för insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn-och ungdomssjukhus. insideout arrangerade den här viktiga dagen en Aftergolf för 300 gäster ute på Hills golfklubb. #glädjeläker #barnsjukhuset

The Elephant Ball 2016, TPWF

ingång

Elefantgalan 2016 gick av stapeln den 15 september på Post Hotellet i Göteborg. Med 500 galamask prydda gäster som alla var där för att rädda våra elefanter. Elefantgalan hade en budget på noll kronor och med hjälp av volontärer, ambassadörer, sponsorer och artister som ställde upp gratis, gjorde vi alla det igen! Teamwork makes the dream work!

Insideout är med nästa år igen och tema för 2017 är: SAVE THE OCEAN!

Läs mer om organisationen The Perfekt World Foundation här

 

Side by Side 600 barn + Peter Apelgren

Konstutställning

Under december månad och under Julstaden 2015 genomförde insideout på uppdrag av El Sistema och jubileumsprojektet Side by side en gigantisk och lysande konstutställning på Avenyn med målningar av 600 barn bearbetade av konstnären Peter Apelgren. Vi gjorde bland annat projiceringar på Elite Park Avenue Hotels stora fasad samt vepor på Avenyn 21. Syftet var att visa upp konstverken samt att skapa intresse för den kommande vernissagen på Posthotellet i februari 2016.

Ansökan till Göteborgs Luciatrupp 2014 öppen

ansökan

Säg det med sång! Idag öppnar ansökan till Göteborgs Luciatrupp 2014. För fjärde året i rad är insideout stolta över att projektleda den  gamla och kära traditionen. I år går insamlingen till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Varmt välkommen att ansöka på goteborgslucia.se eller tipsa sångfåglar i din närhet! Ansökan pågår tom 25 september.

The Perfect World Foundation

The Perfect World Foundation

insideout är stolt samarbetspartner till The Perfect World Foundation och dess fantastiska arbete med att rädda utrotningshotade djur, i år med fokus på noshörningen. Vi kommer under året att hjälpa organisationen med eventstrategier och genomföranden i kampanjen ”Save the Rhino 2014”.

Göteborgs Lucia 2013

Göteborgs lucia

Med ett nytt och fräscht grepp om en gammal tradition lyfte eventbyrån insideout Göteborgs Lucia 2013 till nya höjder. Med budskapet ”Det är rösten som räknas” togs porträttbilder bort och fokus lades på det som faktiskt spelar roll, luciakandidaternas sångröster. Ett grepp som resulterade i över 200 artiklar och notiser i media, fullsatta konserter och närmare 200 000 kr insamlat till Göteborgs Räddningsmission. Läs mer om projektet på goteborgslucia.se

Göteborgs lucia

Foto: Christer Hedberg

Eventkoncept, Familjehem

familjehem

Familjehem är den del av Göteborgs stad som hjälper barn och ungdomar att få nya fosterhem när de inte har möjlighet att bo kvar hos sina biologiska föräldrar. insideout hjälpte verksamheten att ta fram ett eventkoncept med hemkänsla för medverkan vid Göteborgs Kulturkalas.