Kategoriarkiv: Familjedag

familjedag

Invigning av Mjörnbotorget

Gråbo bild

Den 22 april 2017 välkomnades alla invånare och resten av världen till Mjörnbotorget i Gråbo på stor invigningsfest! Det bjöds på ett späckat program med bland annat The Cadillac Band som hade med sig den legendariske gitarristen James Burton.

Med musik, tal, tusentals ballonger och tårtbitar blev det en härlig feststämning med fullt med folk och allt under en strålande sol och insideouts projektledning.

Julmarknad i Nya Hovås

Nya hovås

insideout arrangerar årets julmarknad i Nya Hovås med snögaranti. Lördagen den 3 december mellan kl.11-15 höjer vi julstämningen med pysselhörna, ponnyridning, uppträdande av Den lilla sjungande julgranen, en riktig tomte och mycket mer.

Program
11.00 
Marknaden och julklappsinsamlingen öppnar
11.00-14.00 Ponnyridning
11.00-15.00 Pysselhörna
11.30-15.00 Träffa tomten på torget.
12.00, 12.45, 13.30 Göteborgs Gosskör uppträder i Den Lilla Sjungande Julgranen

Utställare i jultältet:
Svenska DelikatesserKlara’s Goda PresenterFine Little DaySkafferiet i HyssnaÖstra GärdegårdMostorps GårdSystrarna KarlssonMultisport XCVancakesBilldals BlommorNoble HouseHusmanHagbergPeoples Training, epic • storeFavor UF 

Hjällbokalaset 2016, Göteborgslokaler

Hjällbokalaset

Med stämningen på topp genomfördes lördagen den 14 maj årets upplaga av Hjällbokalaset vid Hjällbo Centrum. En av årets nyheter var den Trädgårdsduell som utkämpades där två lag tävlade om att skapa den bästa offentliga odlingen under ledning av två trädgårdsmästare som en del av projektet Gothenburg Green World. Utöver Trädgårdsduellen bjöd årets Hjällbokalas på mat från olika delar av världen och aktiviteter för hela familjen. Bland annat cirkusworkshop, zumba, loppis och sagoläsning med Alfons Åbergs Kulturhus. Vi på eventbyrån insideout stod här för projektledning och genomförande av eventet.

Läs artikeln om Hjällbokalaset i Vårt Göteborg från den 11 maj här

Äventyrsloppet, Nya Hovås

Äventyrsloppet

Söndagen den 8 maj genomfördes familjeeventet Äventyrsloppet i Nya Hovås. I strålande solsken och sommarvärme kämpade över 100 lag längs den 1,3 km långa sträckan som innehöll flertalet äventyrliga hinder. insideout ansvarade för projektledning och genomförande av Äventyrsloppet.

Foto: Petra Björstad

Första spadtag och familjedag, Nya Hovås

Nya Hovås

Den 29-30 augusti var det festligheter i Nya Hovås, området i sydvästra Göteborg som under de närmsta åren kommer att utvecklas till en småskalig blandstad i världsklass. Med projektledning av insideout arrangerades på plats i Hovås en första spadtagsceremoni för området och en välbesökt familjedag med aktiviteter för hela familjen följande dag.

Invigning badplats, Park- och naturförvaltningen

Populära Sillvik har nu blivit en av Göteborgs tillgänglighetsanpassade badplatser. För att fira detta invigdes badplatsen genom en festlig familjedag med strand- och havsaktiviteter i fokus och projektledning och genomförande av eventbolaget insideout. Uppdragsgivare var här Park- och naturförvaltningen Göteborgs stad.

 

Familjeevent, Origohuset

origohuset

insideout har under många år genomfört familjeeventet ”Vårfest” vid Origohuset intill Brottkärrsmotet i Hovås. Uppdraget innefattar såväl projektledning som genomförande och produktionsledning av evenemanget.

Lansering sopbil, Renova

lansering

Renova har tillsammans med Volvo och Kungsbacka kommun utvecklat en unik sopbil som drivs med både biogas och biodisel, en sk. Dennis Eagle. En solig lördag i april fick Kungsbackaborna chansen att kika närmare på dessa bilar och ta del av eventaktiviteter för hela familjen på Kungsbacka Torg. insideout stod här för projektledning och genomförande av evenemanget.