Kategoriarkiv: Informationsevent

informationsevent

Chatwalk, Fira femtio.nu

chatwalk

Den 19 maj arrangerade insideout en Chatwalk tillsammans med Pernilla Warberg och samarbetspartners i projektet Firafemtio.nu. Besökarna fick ta del av en fartfylld livechat med intressanta personer som delade med sig av  tänkvärda perspektiv kring att vara i 50-års åldern, bland andra stilexperten Katarina Althin och varumärkesdoktorn Eva Ossiansson. Dessutom bjöds det på mat, mingel och utlottningar av fina priser. Plats för eventet var Lindholmen Event & Nöjen på Lindholmen.

Castingevent Växtrum, Lerums kommun

Casting

Den 6 februari 2016 och för andra året i rad fick insideout förtroendet att arrangera en casting för Växtrum i Lerum. Växtrum i Lerum, är ett arrangemang som görs i ett led att sätta Lerum på kartan som en ledande miljökommun. Detta sker bland annat genom utvecklandet av centrala platser till växande rum med medverkan av såväl av kända trädgårdsdesigners som trädgårdsintresserade kommuninvånare. För att hitta dessa Lerumsbor och sätta samman bra arbetslag genomfördes en casting där sökande i alla åldrar och med olika trädgårdsintressen fick chansen att träffa juryn som bland annat bestod av trädgårdsstjärnorna Karin Berglund och Andrè Strömqvist.

Castingevent Växtrum, Lerums kommun

vaxtrum

Växtrum är Lerums nya stora evenemang, ett led i att bli Sveriges ledande miljökommun. Detta sker bland annat genom utvecklandet av centrala platser till växande rum med medverkan av såväl av kända trädgårdsdesigners som trädgårdsintresserade kommuninvånare. För att hitta dessa Lerumsbor och sätta samman bra arbetslag genomfördes en öppen casting där sökande i alla åldrar och med olika trädgårdsintressen fick chansen att träffa juryn som bland annat bestod av trädgårdsstjärnorna Simon Irvine och Hannu Sarenström. insideout stod här för projektledning och genomförande av castingen.

Informationsevent, Västtrafik

Västtrafik

För att uppmärksamma bilister i Göteborg och dess kranskommuner att ansöka om Västtrafiks provåkarkort genomfördes informationsevent parallellt på åtta platser en solig lördag i maj. Eventbyrån insideout stod här för projektledning och genomförande på uppdrag av Forsman & Bodenfors.

VIP-mingel, Specsavers

specsavers

För att uppmärksamma tävlingen ”Årets Glasögonbärare 2013” frontad av supermodellen Helena Christiansen bjöd Specsavers in till VIP-mingel i en av deras butiker i Göteborg. Till skön musik, mat och dryck fick besökarna på eventet bland annat möjlighet att bli stylade och ta del av makeuptips för glasögonbärare. insideout ansvarade för projektledning och genomförande av eventet i samarbete med Spotlight PR.

Eventturné, PEAB

peab

Med projektet Klevens Udde vill PEAB skapa ett mycket exklusivt och havsnära boende i Smögen. För att uppmärksamma projektet genomförde insideout en eventturné i Sverige och Norge där den utvalda målgruppen nåddes på ett smart och framgångsrikt sätt med hjälp av bland annat intresseväckande kartonger med färska jordgubbar.

Eventkoncept, Familjehem

familjehem

Familjehem är den del av Göteborgs stad som hjälper barn och ungdomar att få nya fosterhem när de inte har möjlighet att bo kvar hos sina biologiska föräldrar. insideout hjälpte verksamheten att ta fram ett eventkoncept med hemkänsla för medverkan vid Göteborgs Kulturkalas.

 

Frukostevent, NCC Bostad

frukostevent

För att uppmärksamma Göteborgarna om kommande byggnation av den helt nya stadsdelen vid Kvillebäcken delade insideout ut frukostpåsar och informationsmaterial till förbipasserande morgonresenärer vid Drottningtorget. Eventet genomfördes på uppdrag av NCC Bostad.