Kategoriarkiv: Jubileum

jubileum

Preemraff 50 år

Preem

Den 13 maj 2017 hade insideout den stora äran att arrangera Preemraff Göteborgs stora 50 års jubileum. Glada minnen från alla 50 åren under Preemraffs historia genomsyrande kvällen. Menyn var nykomponerad av Lindholmens Event och Nöjes duktiga kockar och hämtad från Preemraffs invigningsmeny 1967.

 

Afterwork Renova

renova

I strålande majsol bjöd Renova sin personal på en härlig afterwork. Det bjöds på musik, roliga aktiviteter och foodtruks rullande in på området och serverade maträtter för alla smaker. Teddy Paunkoski var konferencier för kvällen under ledning av insideout.

Prisutdelning Årets Dagstidning, TU


prisutdelning

Mediedagarna i Göteborg gick av stapeln 5-6 mars 2015. Med hela Sveriges press samlad hyllades mediernas prestationer under året som gått. insideout och Pernilla Warberg AB  hade äran att arrangera prisutdelningen för TU:s, Medievärldens och Utgivarnas tävling Årets Dagstidning 2015, med underhållning, mat och ärofyllda priser. De priskategorier som delades ut var Årets;  Marknadsorganisation, Redaktion, Kampanj, Momma – årets utgivare och Helhetspriset. Årets Dagstidning Helhetspriset gick till Aftonbladet. Vi gratulerar alla pristagare!

10-års jubileum, Renova

Renovas 10-års jubileum som bolag firades med ett internt personalarrangemang där gästerna för kvällen togs med på en spännande resa jorden runt. Som Renovas officiella eventbyrå stod insideout även denna gång för idé, planering och genomförande av arrangemanget.

5-års jubileum, Kungsmässan

I samband med Kungsmässans 5-års jubileum arbetade eventbyrån insideout med såväl strategi för kvällens upplägg som att på plats förstärka upplevelsen för gallerians besökare. Genom bland annat stämningsskapande ljussättningar och mingel av look-a-likes bjöds kvällens gäster på en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Ryktet gick att självaste Zlatan var på plats…