Kategoriarkiv: Jul

jul

Julmarknad i Nya Hovås

Nya hovås

insideout arrangerar årets julmarknad i Nya Hovås med snögaranti. Lördagen den 3 december mellan kl.11-15 höjer vi julstämningen med pysselhörna, ponnyridning, uppträdande av Den lilla sjungande julgranen, en riktig tomte och mycket mer.

Program
11.00 
Marknaden och julklappsinsamlingen öppnar
11.00-14.00 Ponnyridning
11.00-15.00 Pysselhörna
11.30-15.00 Träffa tomten på torget.
12.00, 12.45, 13.30 Göteborgs Gosskör uppträder i Den Lilla Sjungande Julgranen

Utställare i jultältet:
Svenska DelikatesserKlara’s Goda PresenterFine Little DaySkafferiet i HyssnaÖstra GärdegårdMostorps GårdSystrarna KarlssonMultisport XCVancakesBilldals BlommorNoble HouseHusmanHagbergPeoples Training, epic • storeFavor UF 

Side by Side 600 barn + Peter Apelgren

Konstutställning

Under december månad och under Julstaden 2015 genomförde insideout på uppdrag av El Sistema och jubileumsprojektet Side by side en gigantisk och lysande konstutställning på Avenyn med målningar av 600 barn bearbetade av konstnären Peter Apelgren. Vi gjorde bland annat projiceringar på Elite Park Avenue Hotels stora fasad samt vepor på Avenyn 21. Syftet var att visa upp konstverken samt att skapa intresse för den kommande vernissagen på Posthotellet i februari 2016.

Ansökan till Göteborgs Luciatrupp 2014 öppen

ansökan

Säg det med sång! Idag öppnar ansökan till Göteborgs Luciatrupp 2014. För fjärde året i rad är insideout stolta över att projektleda den  gamla och kära traditionen. I år går insamlingen till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Varmt välkommen att ansöka på goteborgslucia.se eller tipsa sångfåglar i din närhet! Ansökan pågår tom 25 september.

Göteborgs Lucia 2013

Göteborgs lucia

Med ett nytt och fräscht grepp om en gammal tradition lyfte eventbyrån insideout Göteborgs Lucia 2013 till nya höjder. Med budskapet ”Det är rösten som räknas” togs porträttbilder bort och fokus lades på det som faktiskt spelar roll, luciakandidaternas sångröster. Ett grepp som resulterade i över 200 artiklar och notiser i media, fullsatta konserter och närmare 200 000 kr insamlat till Göteborgs Räddningsmission. Läs mer om projektet på goteborgslucia.se

Göteborgs lucia

Foto: Christer Hedberg

Julstaden Göteborg, Göteborg & Co

Julstaden

insideout har under många år arbetat med projektledning och marknadsföring av evenemanget Julstaden Göteborg på uppdrag av Göteborg & Co. Med hjälp av spektakulära ljussättningar och programpunkter längs det tre kilometer långa ljusstråket, från hamnen till Liseberg, har en ny turistsäsong skapats och Göteborg håller numera positionen som Nordens ledande juldestination.

Foto: Dick Gillberg

Familjedag, Diligentia

 Familjedag Diligentia

Under en decemberlördag bjöd fastighetsbolaget Diligentia in till familjedagen ”Jul på hög höjd” i Bältespännarparken. Ett event som förde tankarna till fjällen med bland annat pulkabacke, afterskridsko och Alpina världscupen på storbildsskärm. Eventbyrån insideout stod i projektet för idé och utformning av konceptet.

Tomteinsamlingen, m2

tomteinsamlingen

En söndag i december samlades hundratals tomtar i Bältespännarparken för att tillsammans försöka slå världsrekord i tomtesamling. För varje tomte som registrerade sig i regelrätt tomtemundering skänkte sponsrande företag tillsammans ca 100 kr till Stadsmissionen. Dagen avslutades med en tomteparad längs med Avenyn. Eventbyrån insideout stod här för projektledning och genomförande av evenemanget på uppdrag av mäklarfirman m2.