Kategoriarkiv: Säljevent

saljevent

Mitt i Kallebäck, Wallenstam

bild kt

Med naturen runt hörnet och city inom cykelavstånd ska Kallebäcks Terrasser bli ett levande och nyskapande område för människor med en aktiv livsstil. Det nya området kommer att omfatta 2.000 lägenhet och ca 20.000 m2 lokalyta. de första 800 lägenheterna kommer att stå klara i samband med stadens 400 års jubileum år 2021.

Men innan byggstart vill Wallenstam på olika sätt aktivera området och ge en försmak av vad Kallebäcks Terrasser kommer att innehålla i framtiden. Man har därför skapat ”Mitt i Kallebäck” en plats för möten, information och aktiviteter. Insideout har uppdraget att vara med och skapa innehåll till mötesplatsen, sätta Kallebäcks Terrasser på kartan samt öka attraktiviteten för Kallebäck som stadsdel.

Eventturné, PEAB

peab

Med projektet Klevens Udde vill PEAB skapa ett mycket exklusivt och havsnära boende i Smögen. För att uppmärksamma projektet genomförde insideout en eventturné i Sverige och Norge där den utvalda målgruppen nåddes på ett smart och framgångsrikt sätt med hjälp av bland annat intresseväckande kartonger med färska jordgubbar.

Säljevent Porslinsfabriken, PEAB

Hösten 2007 började PEAB att bygga närmare 400 nya lägenheter vid Porslinsfabriken intill Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg. I september var det säljstart och uppmärksammades stort på plats med ett event vid byggplatsen. Förutom chansen att köpa ett nytt hem på plats fick besökarna ta del av ett späckat program med allt från information till underhållning. Dessutom bjöds det på gratis spårvagnstur från stan, caffelatte och nybakade bullar. insideout stod här för projektledning såväl som genomförande av eventet.